Tel: 0315-230530
Email: contact@autoflexx.nl

Bandenservice

Auto-Flexx levert, monteert en balanceert alle merken banden tegen scherpe prijzen. Voor elk budget is er een passende band.

Als uw stuur bij een bepaalde snelheid gaat trillen of als u ongebruikelijke geluiden hoort, kan er sprake zijn van onbalans in een of meerdere banden. Niet goed gebalanceerde banden slijten sneller, maar ook de onderdelen van de wielophanging slijten sneller. De oplossing is opnieuw balanceren. Goed gebalanceerde banden bevorderen het rijcomfort en de wegligging en het bespaart brandstof.

Uitlijnen

Een niet goed uitgelijnde auto heeft geen goede wegligging. Bovendien zorgt het voor een snellere bandenslijtage en verbruikt de auto meer brandstof. Wanneer de auto scheef trekt, is de uitlijning niet meer goed. De oorzaak kan een geraakte stoeprand of een grote oneffenheid in de weg zijn.

Bandenopslag

Het is verstandig om tijdens de herfst- en de wintermaandengebruik te maken van winterbanden. Maar waar laat u uw zomerbanden? En waar laat u uw winterbanden in delente en in de zomer? Heeft u zelf geen plek om uw banden op te slaan, dan regelt Auto-Flexx dat tegen een geringe vergoeding voor u!

Bandenreparatie

Wanneer er niet met een lekke band is doorgereden kunnen wij bij Auto-Flexx vaak de band repareren. Na reparatie wordt de band indien nodig gebalanceerd.

Winterbanden

Wilt u ook ‘s winters echt veilig de weg op? En niet alleen als het sneeuwt of ijzelt? Onder de 7 graden Celsius zorgen winterbanden voor een sterk verbeterde grip op de weg. Het speciale rubbermengsel van winterbanden houdt de banden soepeler en het speciale profiel werkt sneeuw, hagel, regen en vuil razendsnel weg. Op gladde, besneeuwde wegen zorgt het winterprofiel voor een goede wegligging. Uw remweg is korter, de kans op ongelukken kleiner.

Wist u dat wanneer u met winterse omstandigheden in Duitsland en andere omliggende landen rijdt u bekeurd kunt worden voor het feit dat u geen winterbanden heeft? Auto-Flexx levert nagenoeg elk merk band tegen een scherpe prijs. Welke band is geschikt voor uw auto? Vraag bij Auto-Flexx vrijblijvend naar een prijsopgave met een daarbij behorend vakkundig advies.

Bel nu
Route