Tel: 0315-230530
Email: contact@autoflexx.nl

Grote beurt

Met de grote beurt bent u ervan verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico’s neemt. De grote beurt wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de leeftijd van uw auto. Daarnaast is de focus bij Auto-Flexx altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem, inclusief het vervangen van de remolie, controle van de banden, verlichting, airbags en andere veiligheidssystemen.

Uiteraard worden de olie, alle filters, inclusief interieurfilter en de (gloei)bougies vervangen. De overige vloeistoffen, onder andere de koelvloeistof en de ruitensproeiervloeistof, worden gecontroleerd en indien nodig bijgevuld. Onderscheidend is onze aandacht voor de accu. Die controleren wij altijd preventief. De accu staat immers op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt natuurlijk altijd ongelegen!

Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij Auto-Flexx komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Bel nu
Route