Tel: 0315-230530
Email: contact@autoflexx.nl

Onderhoudsbeurten

“Voorkomen is beter dan genezen”

Regulier onderhoud aan uw auto is van groot belang. Wie zijn auto regelmatig laat controleren, verkleint de kans op pech en begeeft zich onder veilige rijomstandigheden. Om uw auto in de juiste conditie te houden, adviseert Auto-Flexx regelmatige controle en regulier onderhoud. Op deze manier kunnen vaak defecten in een vroeg stadium worden herkend en verholpen, waardoor onnodige en grote/dure reparaties worden voorkomen.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Bij Auto-Flexx voeren wij het onderhoud van uw auto vakkundig voor u uit. Na controle van uw auto kunnen wij u een prijsopgave geven van zowel het onderhoud als de eventuele bijkomende reparaties.

Het onderhoud aan uw auto is merkspecifiek. Dat wil zeggen dat de intervallen van de beurten per merk verschillen. Tevens zijn de werkelijk gereden kilometers van belang. Dit bepaalt mede de onderhoudsbehoefte van uw auto.

Bij Auto-Flexx kunnen wij u duidelijk adviseren welke onderhoudsbeurt uw auto nodig heeft. Als u uw autogegevens met de kilometerstand doorgeeft dan kunnen wij het specifieke onderhoud met de daarbij behorende prijsopgave aan u doorgeven. Wilt u een vakkundige en volledige onderhoudsbeurt voor een eerlijke prijs? Maak dan een afspraak bij Auto-Flexx!

Bel nu
Route