Tel: 0315-230530
Email: contact@autoflexx.nl

Reparaties en APK

Bij reparaties kunt u denken aan een koppeling die niet meer werkt, een versnellingsbak die niet meer lekker schakelt, een dynamo die niet meer bijlaadt, enzovoort.

Heeft uw auto een reparatie nodig? Dan bent u bij Auto-Flexx aan het juiste adres. Wij repareren uw auto deskundig en zorgen ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door A-merk onderdelen van topkwaliteit, die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Zowel op reparaties als op de gemonteerde onderdelen geeft Auto-Flexx drie maanden garantie.

Mocht een reparatie niet direct uitvoerbaar zijn, dan kunnen wij u een leenauto aanbieden. Bij Auto-Flexx is het ook mogelijk om de auto bij u thuis op te halen en na reparatie of onderhoud weer af te leveren. Dat doen wij graag en kosteloos.

U kunt altijd zonder afspraak bij Auto-Flexx terecht. Wij proberen u altijd direct te helpen. En mocht u even moeten wachten, dan staat de koffie bij ons altijd klaar.

Door onze vakkundigheid en ervaring kunt u er gerust op zijn dat uw auto bij Auto-Flexx in goede handen is.

APK

Is uw auto toe aan de wettelijk verplichte APK-keuring? Laat dan uw auto keuren bij Auto-Flexx. Wij hanteren een scherpe prijs voor zowel benzine- als dieselauto’s, ongeacht het merk of het type.

Tijdens de APK-keuring wordt bekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Mochten er bij deze keuring bijzonderheden aan het licht komen, waardoor reparatie noodzakelijk is dan nemen wij contact met u op. U krijgt van ons een duidelijke prijsopgave die we voorafgaand met u bespreken. Auto-Flexx staat voor flexibiliteit, dus wanneer het even niet lukt om zelf met de auto langs te komen voor een keuring, dan halen we de auto graag bij u op en brengen we hem na de keuring weer bij u terug.

De APK is een momentopname van de huidige staat van de auto op het gebied van veiligheid en milieu. Het label APK-goedgekeurd is daarom absoluut geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Goed, regelmatig onderhoud blijft noodzakelijk.

Bel nu
Route