Storing en diagnose

Storingsdiagnose

Een brandend storingslampje op het dashboard is altijd even schrikken, maar geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is doorrijden, maar dan wel regelrecht naar de garage. Het is ook belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. U kunt dit terugvinden in de documentatie van uw auto. U kunt ook onze eigen Auto-Flexx app downloaden waarin o.a. alle storingslampjes van uw auto terug zijn te vinden. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk bellen.

Met een brandend storingslampje kunt u terecht bij Auto-Flexx. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de storing aan uw auto uit te lezen en te verhelpen.

Om de juiste diagnose te stellen sluit de monteur diagnoseapparatuur aan en dankzij de software die wij voor alle merken en modellen hebben, kunnen wij elke storing uitlezen. Maar daarmee bent u er nog niet. Het gaat om de juiste interpretatie van de foutcodes die worden gevonden, want de ene storing kan weer een volgende veroorzaken. Of het kan slechts een kleinigheid zijn waardoor uw auto plotseling niet meer ‘lekker’ loopt.